Please update your Flash Player to view content.

Javni konkursi

Komisija za izbor - Obavještenje

Povodom raspisanog Javnog konkursa MUP-a TK za prijem kandidata u činu policajac i činu mlađi inspektor, Komisija za izbor objavljuje dopunu konačne liste kandidata koji se upućuju na osnovnu obuku za kadete u činu policajac. Dopunu konačne liste kandidata možete pogledati ovdje.

 

Komisija za izbor - Obavještenje

 

Povodom raspisanog Javnog konkursa MUP-a TK za prijem kandidata u činu policajac i činu mlađi inspektor, Komisija za izbor, nakon prijema konačne i obavezujuće Odluke o sigurnosnim provjerama, objavljuje konačnu listu kandidata koji se upućuju na osnovnu obuku za kadete u činu mlađi inspektor i konačnu listu kandidata koji se upućuju na osnovnu obuku za kadete u činu policajac. Liste kandidata možete preuzeti ovdje.

 

MUP TK - Obavještenje

 

U vezi Javnog konkursa MUP-a TK-a za prijem kandidata u činu policajac i činu mlađi inspektor, obavještavamo kandidate da je Policijski odbor proveo postupak razmatranja svih pristiglih žalbi, te je prilikom odlučivanja po istim utvrdio da je Komisija za izbor pravilno provela proceduru odabira kandidata za prijem, a u skladu sa odredbama Pravilnika o sadržaju, načinu i rasporedu testiranja kandidata i sistemu bodovanja za svaki test, te su žalbe kandidata odbijene. Samim tim su potvrđene Liste kandidata sa postignutim rezultatima na svakom testu, kao i Lista kandidata sa ukupnim brojem osvojenih bodova za kandidate koji su pristupili testovima Javnog konkursa za prijem u činu policajac i činu mlađi inspektor. Potvrđena je i lista kandidata predloženih za pohađanje osnovne obuke za kadete u činu mlađi inspektor i činu policajac od 31.05.2013. godine.

Više...

 

Komisija za izbor MUP TK - Obavještenje

Povodom raspisanog Javnog konkursa MUP-a TK za prijem kandidata u činu policajac i činu mlađi inspektor, u posljednje vrijeme evidentno je sve više poziva od strane kandidata koji su učestvovali na javnom konkursu, a u vezi sa informacijama nekih medija o navodnom poništavanju navedenog konkursa. Obavještavamo javnost da je konkursna procedura u toku, tj. rad Policijskog odbora po izjavljenim žalbama, te da prejudiciranje bilo kakvih ishoda navedenih žalbi predstavlja neprihvatljivu vrstu pritisaka na rad ovog nezavisnog odbora imenovanog od strane Vlade TK.

O ishodima svih žalbi, kao i konačnoj listi kadeta, a u skladu sa “Pravilnikom o sadržaju, načinu i rasporedu testiranja kandidata i sistemu bodovanja za svaki test u procesu odabira policijskih službenika”, bit ćete blagovremeno obaviješteni.

KOMISIJA ZA IZBOR

 

Liste kandidata u činu policajac i činu mlađi inspektor nakon obavljenog intervjua sa konačnim zbirom bodova, kao i liste predloženih kandidata za pohađanje osnovne obuke za kadete

Na osnovu člana 52. Zakona o policijskim službenicima Tuzlanskog kantona ("Službene novine Tuzlanskog kantona", br: 6/06, 11/07 i 16/11) i Pravilnika o sadržaju, načinu i rasporedu testiranja kandidata i sistemu bodovanja za svaki test, u procesu odabira policijskih službenika, Komisija za izbor Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, objavljuje liste kandidata u činu policajac i činu mlađi inspektor nakon obavljenog intervjua sa konačnim zbirom bodova, kao i liste predloženih kandidata za pohađanje osnovne obuke za kadete, na slijedećem linku. Svi zainteresovani kandidati mogu ostvariti uvid u rezultate testiranja-Intervjua u prostorijama MUP-a TK 03.06.2013. i 04.06.2013. godine od 11.00h do 13.00h.

 

 
Više članaka...
Broj posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Prisutno
Trenutno aktivnih Gostiju: 25 
Vaša policija
122.gif
Krimolovci
Krimolovci.gif